Sorko Advocaten

mr. A.M. Willenborg

letselschade

Mevrouw mr. A.M. Willenborg is advocaat en heeft zich sinds 1989 gespecialiseerd in letselschadezaken. Zij en haar team werken samen met vaste medische adviseurs en externe deskundigen, zoals ongevalsanalisten en re-integratiedeskundigen.

Ervaren onderhandelaar
Mw. Willenborg heeft veel ervaring opgebouwd, onder andere in de begeleiding van slachtoffers van de SLM vliegramp in Paramaribo (1989) en de Bijlmerramp (1992). Deze vaak ingrijpende zaken werden in samenwerking met enkele Amerikaanse advocatenkantoren succesvol afgewikkeld.
Naast deze grootschalige zaken zijn de afgelopen 25 jaar ook honderden slachtoffers van ongelukken met succes professioneel en persoonlijk ondersteund en begeleid.
De begeleiding van kinderen, ouderen, ZZP’ers en jongeren/studenten vraagt daarbij om extra aandacht.

Keurmerken & lidmaatschappen
Mr. A.M. Willenborg is aangesloten en actief betrokken bij de volgende specialistenverengingen:

Mr. A.M. Willenborg is tevens als docent verbonden geweest aan de VSO Basiscursus Personenschade, OSR Juridische Opleidingen. En is oud voorzitter van de Werkgroep Artsen Advocaten, WAA

Motto

Iedere cliënt is uniek en iedere zaak is een nieuwe uitdaging

Onder dit motto zet mw. Willenborg zich al jaren in voor letselschadeslachtoffers en weet ze in onderhandeling met verzekeraars een optimaal resultaat te boeken.